Rólunk

Lachristine.hu
Molnár Krisztina - Lachristine.hu

Szia, Molnár Kriszta vagyok, az LaChristine webshop megálmodója és tulajdonosa.

Életem nagy részében a sport és a bank játszotta a főszerepet, de mindig is olthatatlan szerelem fűzött a divathoz. Alig vártam, hogy a melegítőimet először kiskosztümre, majd trendi utcai viseletre cseréljem, és végre megmutathassam a saját egyéniségemet.

Ám azt tapasztaltam, hogy a 185 centimre és a 44-46-os
méretemre, nehezen találok stílusos, kényelmes ruhákat.
Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy elérkeztem az utamhoz. Ahhoz az úthoz, amire mindig is vágytam rálépni. Ez pedig, a már említett: divat világa.

Tudtam, hogy nem hagyományos módon akarom bemutatni az általam választott ruhákat, inkább ötleteket szeretnék adni, hogy mit mivel lehet kombinálni. Kiemelten fontos számomra, hogy a plus size, oversize méretet viselő és kedvelő hölgyek is inspirálódjanak és különlegesnek érezzék magukat az általam kínált darabokban.

Elengedhetetlennek tartottam, hogy ehhez szakmai kompetencia is párosuljon, hiszen nem elég a jó stílusérzék, a ruhák és a divat szeretete, én a lehető legtöbbet szerettem volna adni a vevőimnek. Ezen meggondolásból elvégeztem egy stylist képzőt és mellette színelmélet is tanultam, hogy valódi tudással segítsem és tegyem igazán boldoggá a nálam vásárlókat. Mert egy jól eltalált outfit és egy csillogó szempár, számomra mindennél többet ér.

A webshop kínálatába olyan (limitált számban elérhető) ruhákat és kiegészítőket válogattam össze, amelyekkel bárki egyedi megjelenést varázsolhat magának. A legtöbb darab egyméretű (oversize) vagy plus size.

Vásárlás előtt mindent felpróbálok, és csak azokat kínálom a webshoppban, amelyekben én is jól és különlegesnek érzem magam. A letisztult, fiatalos megjelenést részesítem előnyben, de természetesen figyelembe veszem a vevői visszajelzéseket, amiket beépítek a kollekciók kiválasztásába, úgy a fazonok, mint a stílusok, színek és az anyagok tekintetében.

Ha bekukkantasz a webshopba, fogod látni, hogy a ruhákat magamon fotózom/videózom be, de nem azért, hogy egy életközepi modellkarriert építsek fel, hanem ezzel is neked szeretnék segíteni, hogy könnyebben el tudd magadon is képzelni a szetteket. Nos, jó nézelődést kívánok.

Lachristine.hu